Co tydzień N O W E Przepisy !!!

Otwieraj i napełniaj pittę swoimi ulubionymi składnikami...


                  Smacznego!

||| Pitta po amerykańsku
|||Pitta z łososiem
|||Pitta z serem feta po grecku
|||Dip i paluszkiz pitty
||| Pitta z kurczakiem i oliwkami
||| Pitta "Palce lizać"
||| Sos czosnkowy
||| Pittaz kurczakiem i ananasem
||| Pitta"Party II"
||| Pittaz wątróbką
||| Pittaz mięsem mielonym
||| Pittaz makrelą
||| Pittahawajska              wiecej |||

.....................................................................................................................

DIP i PALUSZKI Z PITTY

s k ł a d n i k i :
6 sztuk pitty
400g groszku konserwowego
1 mały ząbek czosnku
3 łyżeczki serka fromage frais (biały homogenizowany)
20g paczka liści pietruszki
1 łyżeczka świeżego soku z cytryny
sól i pieprz

  S p o s ó b   p r z y r z ą d z a n i a :

Umieścić groszek, czosnek i serek homogenizowany w mikserze
i zmiksować. Dodać pietruszkę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

 

Podgrzać pittę wg. instrukcji na
opakowaniu, pokroić w paluszki
i podać obok miseczki z dipem.



Dentysta dla dzieci Dentestetica  Point Office biuro na godziny  Restauracja i catering