Co tydzień N O W E Przepisy !!!

Otwieraj i napełniaj pittę swoimi ulubionymi składnikami...


                  Smacznego!

||| Pitta po amerykańsku
|||Pitta z łososiem
|||Pitta z serem feta po grecku
|||Dip i paluszkiz pitty
||| Pitta z kurczakiem i oliwkami
||| Pitta "Palce lizać"
||| Sos czosnkowy
||| Pittaz kurczakiem i ananasem
||| Pitta"Party II"
||| Pittaz wątróbką
||| Pittaz mięsem mielonym
||| Pittaz makrelą
||| Pittahawajska              wiecej |||

.....................................................................................................................

PITTA PO AMERYKAŃSKU

s k ł a d n i k i :
kilka plasterków upieczonego indyka
kilka kawałków boczku
dwa plasterki sera żółtego (najlepiej cheddar, gouda)
avocado, sałata, pomidor
2 pitty

S p o s ó b   p r z y r z ą d z e n i a:

Rozgrzej pittę. Otwórz i włóż do pitty podane
surowce, dodaj ulubiony sos.
Podawaj natychmiast.


Rentgen panoramiczny  Stomatolog dzieciÍcy w Krakowie  Wirtualne biuro w Krakowie  Catering Pod Aniołami