Co tydzień N O W E Przepisy !!!

Otwieraj i napełniaj pittę swoimi ulubionymi składnikami...


                  Smacznego!

||| Pitta po amerykańsku
|||Pitta z łososiem
|||Pitta z serem feta po grecku
|||Dip i paluszkiz pitty
||| Pitta z kurczakiem i oliwkami
||| Pitta "Palce lizać"
||| Sos czosnkowy
||| Pittaz kurczakiem i ananasem
||| Pitta"Party II"
||| Pittaz wątróbką
||| Pittaz mięsem mielonym
||| Pittaz makrelą
||| Pittahawajska              wiecej |||

.....................................................................................................................

PITTA Z MAKRELĄ

s k ł a d n i k i :
Pitta, makrela,
twarożek naturalny, świeży ogórek
warzywa z mieszanki warzywnej - cztery pory roku (kukurydza, papryka, pieczarki, marchewka, brokuły),
przyprawy: sól, pieprz, czosnek

S p o s ó b   p r z y r z ą d z e n i a:

Warzywa dusić na patelni aż będą miękkie.
Makrelę rozdrobnić, dodać do warzyw. Chwilę smażyć.
Pittę po podgrzaniu wypełnić sosem:
twarożek naturalny, czosnek, ogórek świeży
(starty drobno na tarce),
sól i pieprz.
Pittę napełnić
warzywami
i smacznego!


autor:
Monika Leszczyńska
,
Warszawa


RTG zÍbŰw w Dentestetica  link  Wirtualny adres w Point Office  Catering Pod Aniołami