Co tydzień N O W E Przepisy !!!

Otwieraj i napełniaj pittę swoimi ulubionymi składnikami...


                  Smacznego!

||| Pitta po amerykańsku
|||Pitta z łososiem
|||Pitta z serem feta po grecku
|||Dip i paluszkiz pitty
||| Pitta z kurczakiem i oliwkami
||| Pitta "Palce lizać"
||| Sos czosnkowy
||| Pittaz kurczakiem i ananasem
||| Pitta"Party II"
||| Pittaz wątróbką
||| Pittaz mięsem mielonym
||| Pittaz makrelą
||| Pittahawajska              wiecej |||

.....................................................................................................................

PITTA Z WĄTRÓBKĄ

s k ł a d n i k i :
30 g wątróbki
cebula, papryka
sól i pieprz do smaku

sałatka z kapusty pekińskiej

30 g wątróbki z drobiu lub cielęcej pokroić w kostkę, przysmażyć
z cebulką i paseczkami czerwonej papryki. Na końcu
doprawić solą.
Do tego sałatka z pekinki z sosem majonezowym.
Otwieramy pittę i przekładamy warstwami
wątróbki i sałatki.

Autor: Anna Synowiec,
Świętniki Górne


RTG zÍbŰw w Dentestetica  link  Wirtualny adres w Point Office  Catering Pod Aniołami