Co tydzień N O W E Przepisy !!!

Otwieraj i napełniaj pittę swoimi ulubionymi składnikami...


                  Smacznego!

||| Pitta po amerykańsku
|||Pitta z łososiem
|||Pitta z serem feta po grecku
|||Dip i paluszkiz pitty
||| Pitta z kurczakiem i oliwkami
||| Pitta "Palce lizać"
||| Sos czosnkowy
||| Pittaz kurczakiem i ananasem
||| Pitta"Party II"
||| Pittaz wątróbką
||| Pittaz mięsem mielonym
||| Pittaz makrelą
||| Pittahawajska              wiecej |||

.....................................................................................................................

SOS CZOSNKOWY do Pitty

s k ł a d n i k i (6-7 porcji):
szklanka śmietany,
5-6 łyżek majonezu (z czubkiem),
1 łyżka soku z cytryny, 2 łyżeczki cukru,
czosnek suszony granulowany - 1 łyżeczka,
sól i pieprz

  S p o s ó b   p r z y r z ą d z a n i a :

Wszystko razem wymieszać lub zmiksować.


A do tego kapusta, ogórki świeże i kiszone, kukurydza, ser
żółty, pomidory, może być szyneczka.


Smacznego!

 

autor:
Grażyna Szachnowska

Oborniki


RTG zÍbŰw w Dentestetica  link  Wirtualny adres w Point Office  Catering Pod Aniołami